noodles volos banner

Τρελαίνει κόσμο ο Γ.Σ. Αλμυρού, 0-2 τον Αμβρυσσέα

Ο Γ.Σ. Αλμυρού συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο, αφού αντέδρασε αμέσως μετά την ήττα στην έδρα του από τον Ν.Π.Σ. Βόλος και έφυγε με το διπλό με σκορ 0-2 από την πολύ δύσκολη έδρα του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όταν και σκόραρε τα δύο τέρματα της, ενώ στην επανάληψη αντεπεξήλθε στην πίεση, ανορθόδοξη κυρίως, των γηπεδούχων και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στο 6’ μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ του Κιπτίου, η μπάλα πέρασε στην αριστερή πλευρά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Νάκας με θαυμάσιο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι δεξί παραθυράκι του Ντέντσεφ για το 0-1, αφού πρώτα η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο 18’ έγινε σουτ από τον Αλεξανδρή και η μπάλα κόντραρε, ο Σαββίδης έκανε δεύτερο σουτ και από τη νέα κόντρα ευνοήθηκε ο Κοντοβάς , που βγήκε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-2 στο τετ-α-τετ.   Στο 35’ και 43’ στα σουτ του Φλίγκου και του Νάκα που πέρασαν δίπλα από την εστία ο Αλμυρός φάνηκε και πάλι απειλητικός.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς κι αυτό ήταν φυσιολογικό, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πίσω με δύο τέρματα και πίεσαν. Ωστόσο, δεν έκαναν φάσεις λόγω της πολύ συγκροτημένης αμυντικής τακτικής των φιλοξενούμενων, αντίθετα θα μπορούσε στο τέλος της αναμέτρησης να γίνει και το 0-3 σε δύο περιπτώσεις. Στο 85’ ο Νάκας ενώ είχαν βγει 2-1 οι Νάκας και Φλίγκος, ο πρώτος δεν έκανε καλή τελική πάσα, ώστε να βγάλει μόνο του τον φορ του Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ στο 88’ αξιόλογο σουτ του Κιπτίου πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Από την πλευρά των γηπεδούχων υπήρξαν διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι του Μπαρούτα σε αντικανονικό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή Καλαντζή, που ήταν ακριβοδίκαιος, να δίνει φάουλ, βλέποντας ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μπότσης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Βαγγελή, Κωστούλας, Χίσι, Ντος Σάντος, Μανιδάκης, Σούκιας

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης (71’ λ. τρ. Κυριάκος), Κιπτίου(83’ Κωτσιαρίδης), Νάκας, Κοντοβάς (65’ Θωμαΐδης), Φλίγκος