noodles volos banner

Αλ. Αναστασίου: «Νιώθω ότι είμαστε ομάδα»

Στο στούντιο του Blue Heart βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, με τον φορ της Νίκης να αναφέρεται στην επιστροφή του και στο γεγονός ότι νιώθει πλέον ως η Νίκη έγινε ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα επισήμανε: «Έχω μπει με την ομάδα και νιώθω δυνατός. Στο κομμάτι της αποκατάστασης με έχει βοηθήσει πολύ ο Φάντζιο Μπούις και ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Λεπίδας. Κάθε μέρα δουλεύω. Στις πρώτες μέρες μετά τον τραυματισμό είσαι “κομμάτια”. Αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα και να μην πέσει η ψυχολογία σου. Ευχαριστώ τον γιατρό κ. Τσαγκάλη, που έκανε εξαιρετική δουλειά, και τη διοίκηση, που βοήθησε, για να κάνω την εγχείρηση.

Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και έχουμε έρθει πολύ κοντά στ’ αποδυτήρια και εκτός αποδυτηρίων. Αυτό φαίνεται πλέον στο γήπεδο.  Έχει έρθει και ο γενικός αρχηγός, που έχει βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Το άγχος που είχαν τα παιδιά ήταν να γίνει η Νίκη ομάδα, όσο τους έβλεπα από την κερκίδα. Τώρα που έχω γυρίσει και εγώ, νιώθω ότι είμαστε ομάδα. Η Νίκη έχει δυνατότητες και μπορεί και παραπάνω. Δεν κοιτάμε το όνομα του αντιπάλου, αλλά τις δικές μας δυνατότητες πριν από κάθε ματς και δε χωρίζουμε τις ομάδες σε καλές και κακές.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν χαρές και λύπες. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε πάντα και θέλουμε να το καταλάβει και ο κόσμος και να έρθει ακόμα πιο κοντά. Ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος της Νίκης. Καταλαβαίνω πώς σκέφτονται, όταν έρχονται κάποια κακά αποτελέσματα.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο και οι άμυνες είναι κλειστές. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και να βάζουμε πολλά γκολ, αλλά σ’ αυτήν  την κατηγορία και με μισό-μηδέν να κερδίσεις είναι αποτέλεσμα». 

Last modified onThursday, 18 January 2018 23:54