noodles volos banner

Επανήλθε στα τρίποντα ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τον Αστέρα Ιτέας

Ο σκόρερ Σαββίδης σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας Ο σκόρερ Σαββίδης σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας

Ο Γ.Σ. Αλμυρού επανήλθε στα τρίποντα, νικώντας δίκαια στην έδρα του τον Αστέρα Ιτέας με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαββίδη στο 28’, ενώ δεν του δόθηκε και καθαρό πέναλτι πάνω στον Φλίγκο από τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο στο 62’, για να τελειώσει νωρίς το παιχνίδι. Για την ομάδα του Κώστα Σταματίου έκανε ντεμπούτο ο Σκοπελίτης, που έπαιξε για ένα ημίχρονο, όντας θετικός, ενώ επανήλθε στη βασική ενδεκάδα ο Χολέβας.

Ρεπορτάζ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ

Στο 14’ ο Κιπτίου σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ κοντά στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στο 20’ ξανά ο Κιπτίου προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που είχε την ίδια κατάληξη με την προηγούμενη φάση. Στην πορεία της μπάλας πάντως πήγε να μπει, για να κάνει την προβολή ο Κοντοβάς, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 28’ ο Κιπτίου βρήκε με φάουλ από την αριστερή πλευρά στο πρώτο δοκάρι τον Φλίγκο, που έπιασε την κεφαλιά. Ο Λαμπρόπουλος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά με νέα κεφαλιά ο Σαββίδης έγραψε το 1-0.

Μάλιστα οι Αλμυριώτες έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Κοντοβάς πέρασε κάθετα για τον Μιχάλη, ο οποίος από θέση μέσα αριστερά της περιοχής και ουσιαστικά έχοντας απέναντί του μόνο τον αντίπαλο γκολκήπερ πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 33’ για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν επικίνδυνοι, καθώς από κόρνερ του Μαλισόβα ο Κοντογιώργος έκανε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή. Η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ, αλλά ο αμυντικός του Αστέρα ήταν ανενόχλητος και σε πλεονεκτική θέση.

Τελευταία άξια λόγου τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος το σουτ του Κοντοβά, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια στο 39’.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης ανήκε στον Αστέρα και καταγράφηκε στο 56’, με τον Σταυράκη να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Γεωργουσόπουλου εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με μία τρομερή ευκαιρία στο 62’, που ήταν ταυτόχρονα και πέναλτι πάνω στον Φλίγκο, που κακώς δε δόθηκε από τον Μαυρίδη (ο ρέφερι από την Πέλλα άφησε με παράπονα κυρίως τον Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά και γενικότερα ήταν κακός). Συγκεκριμένα ο έμπειρος φορ του Γ.Σ. Αλμυρού έκλεψε την μπάλα από τον Ζανιά και βρέθηκε απέναντι από τον Λαμπρόπουλο, ενώ είχε αφήσει πίσω τους αμυντικούς του Αστέρα. Ενώ θα μπορούσε να πλασάρει, προτίμησε να περάσει τον γκολκήπερ των φιλοξενουμένων, που τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια στην οφθαλμοφανή παράβαση.

Στο 75’ ο Φλίγκος τραβήχτηκε στα δεξιά και έβγαλε την μπαλιά στο πίσω δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Κιπτίου, ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση, ωστόσο ήταν άστοχος.

Το παιχνίδι τελείωσε με την αποβολή δύο παικτών, ενός για κάθε ομάδα. Στο 81’ ο Ζανιάς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Σκοπελίτη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοντοβάς πήρε κι αυτός δεύτερη κίτρινη, γιατί κλότσησε εκνευρισμένος την μπάλα, που είχε ήδη περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, σε προσπάθειά του για κεφαλιά, την οποία δεν έπιασε, όπως θα ήθελε.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής (83’ Θωμαΐδης), Χολέβας, Σαββίδης, Κιπτίου (87’ Κόκκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (46’ Σκοπελίτης), Κοντοβάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Γρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Κοντογιώργος (74’ Βάσος), Τοπούζι (64’ Σεΐτι), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Μαλισόβας, Γεωργουσόπουλος

 

 

 

 

Last modified onMonday, 05 February 2018 13:27