noodles volos banner

Ευνοϊκό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό με πέντε ματς εντός

Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν την πίστη ότι, αν δεν υπάρξει τιμωρία της ομάδας για την υπόθεση Κόλα, τότε είναι ικανοί να χτυπήσουν ακόμη και τη δεύτερη θέση, παρά τη διαφορά των επτά βαθμών από τη Νίκη. Όμως, επειδή υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το αντίθετο, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κάνουν κι αυτή την υπόθεση, αλλά θεωρούν ότι ακόμη κι έτσι δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα τουλάχιστον παραμονής.

Σ’ αυτή την περίπτωση πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου με την αφαίρεση ουσιαστικά έξι βαθμών (τρεις από το διπλό με τον Ρήγα Φεραίο και τρεις από την ποινή του) θα είναι ισόβαθμος με τα Σέλλανα στους 21 πόντους, αλλά θα υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ ο Ρήγας Φεραίος θα ανέβει στους 19.

Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι ευκαιρία την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, που τα Σέλλανα έχουν ρεπό, να ξεφύγει κι άλλο από την καρδιτσιώτικη ομάδα.

Στη συνέχεια θα απομένουν επτά αγωνιστικές. Την 20η αγωνιστική, που θα γίνει Σάββατο λόγω Καθαράς  Δευτέρας ο Ολυμπιακός Β. φιλοξενείται από τη Θήβα. Έπειτα στην 21η μέρα υπάρχει το ντέρμπι Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β. και στις 4 Μαρτίου για την 22η αγωνιστική ο Ολυμπιακός Β.  πηγαίνει στη Νεάπολη να αντιμετωπίσει τον Ν.Π.Σ. Βόλος.

Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Β. κατά σειρά αγωνίζεται με Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού εντός και κάνει την προτελευταία μέρα το ρεπό του. Άρα ο Ολυμπιακός Β. έχει να δώσει μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πέντε ματς στο σπίτι του και δύο μακριά απ’ αυτό και μάλιστα θα φύγει μόλις μία φορά από τον Βόλο για την αναμέτρηση με τη Θήβα.

Last modified onThursday, 08 February 2018 22:23