noodles volos banner

Περιμένουν ματς που θα κριθεί στη δύναμη στον Αλμυρό

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα φιλοξενηθεί από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο την Κυριακή το μεσημέρι (11/2, 15:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής και η φιλοσοφία που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι στην ομάδα του Κώστα Σταματίου είναι (όσο και αν ακούγεται περίεργο) ότι ψάχνουν τους τρεις βαθμούς, για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον πρωταρχικό αγωνιστικό του στόχο, που είναι η παραμονή του στην κατηγορία και μαθηματικά.

Ο Κώστας Σταματίου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του σε "φουλ" ρυθμούς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2). Άπαντες στην ομάδα περιμένουν πως θα γίνει ένα ματς ιδιαίτερα δυνατό, το οποίο θα κριθεί στη διάθεση και τις προσωπικές μονομαχίες, λόγω, φυσικά, του στιλ παιχνιδιού του Ρήγα, αλλά και του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος προβλέπεται "βαρύς", βάσει των έντονων βροχοπτώσεων που ενδέχεται να υπάρξουν το Σαββατοκύριακο σε όλο το Νομό Μαγνησίας.

Στόχος της ομάδας του ΓΣΑ είναι οι τρεις βαθμοί για να σιγουρευτεί από νωρίς η παραμονή και, από 'κει και πέρα, δίχως περαιτέρω άγχος, ό,τι καλό έρθει βαθμολογικά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα είναι "ευπρόσδεκτο". Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, σημαντική είναι η απουσία του τιμωρημένου Κοντοβά, ενώ για μία ακόμη φορά τραυματίας είναι ο Κρανάς.

Η 20μελης αποστολή, στην οποία βρίσκονται και οι τρεις τερματοφύλακες, είναι η εξής: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Χολέβας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Γκατζούλης, Μπιρμπίλης, Αράπης, Μιχάλης, Σκοπελίτης, Φλίγκος, Τσιουρής, Πραττής, Κοντογεωργάκης.

Last modified onFriday, 09 February 2018 20:46