noodles volos banner

Εκδικάστηκε η ένσταση του Ρήγα, σε δύο βδομάδες η απόφαση

Εκδικάστηκε σήμερα Πέμπτη (15/2) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση του Ρήγα Φεραίου κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Κόλα, όπως ισχυρίζονται οι Βελεστινιώτες, που βασίζονται στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων έχει και δίπλωμα προπονητή.

Η απόφαση θα εκδοθεί σε δύο βδομάδες, με τις δύο πλευρές να αναπτύσσουν τα επιχειρήματά τους ενώπιον των δικαστών. Από τον Ολυμπιακό Βόλου το παρών έδωσαν ο Κλεβί Κόλα, οι δικηγόροι Παναγιώτης Μπιλίρης και Βασίλης Κολιτσίδας και ο Δημήτρης Πέγιος από τη μεριά της διοίκησης. Από τον Ρήγα τα μέλη της διοίκησης Σπύρος Πάσχος, Ιωάννης Μαυροκέφαλος, Γιώργος Χατζής και Δήμητρα Ντόντου, ενώ ο νομικός εκπρόσωπος ήταν ο Δημήτρης Καρπετόπουλος (αδελφός του γνωστού αθλητικογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου).

Ο Ολυμπιακός Βόλου αφενός υποστήριξε ότι η ένσταση ήταν εκπρόθεσμη από τη μεριά του Ρήγα Φεραίου και πως ο Κόλα, από τη στιγμή που έχει καταθέσει την πιστοποίησή του δε θα μπορούσε να ασκήσει προπονητική. Από τη μεριά του ο Κόλα τόνισε στους δικαστές πως έχει μόνο πιστοποίηση κι όχι δίπλωμα προπονητή, γιατί είχε κοπεί στις εξετάσεις.

Από τη μεριά του Ρήγα Φεραίου δόθηκαν όλα τα στοιχεία και οι άνθρωποί του θεωρούν πως το γράμμα του νόμου είναι ξεκάθαρο για τέτοιου είδους υποθέσεις. Σε ό,τι αφορά το εκπρόθεσμο της ένστασης, στον Ρήγα δεν ανησυχούν και λένε ότι την έστειλαν εντός του προβλεπόμενου διαστήματος των δύο 24ωρων και πως σημασία δεν έχει πότε φτάνει στον παραλήπτη, αλλά ποια ημερομηνία αποστολής αναγράφεται.

Last modified onThursday, 15 February 2018 19:39