noodles volos banner

Σε κλειστό χώρο στο Πανθεσσαλικό η προπόνηση της Νίκης

Σε κλειστό χώρο και συγκεκριμένα στον στίβο του Πανθεσσαλικού διεξήχθη η προπόνηση της Νίκης την Πέμπτη, αφού λόγω της νεροποντής το βοηθητικό του Σταδίου είχε μετατραπεί σε λίμνη. Έτσι λοιπόν η τεχνική ηγεσία έδωσε βάση στην τακτική, τη θεωρία και τη φυσική κατάσταση, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και ποδοτένις.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να πιστεύουν ότι την Παρασκευή δε θα μπουν εμπόδια στην προετοιμασία τους και θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν το σαββατιάτικο ματς με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο. Σ’ αυτό το ματς στη Νίκη αισθάνονται ότι κάτι χρωστούν, αφού στον πρώτο γύρο έχασαν με 1-0 εξαιτίας ενός αντικανονικού γκολ, καθώς η μπάλα είχε βγει πριν καταλήξει στα δίχτυα εκτός αγωνιστικού χώρου. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος Λάιος, ενώ επιστρέφει ο Κραγιόπουλος. 

Η ομάδα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της οπωσδήποτε, αφού ακολουθεί μία δύσκολη συνέχεια για τον επόμενο μήνα μέχρι τα μέσα Μαρτίου με τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Βελούχι και ενδιάμεσα μετά το βολιώτικο ντέρμπι το ρεπό, ενώ αυτό το διάστημα υπάρχει ο ημιτελικός για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ κόντρα στον Θησέα στο Πανθεσσαλικό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και ο τελικός, που πάει για την Τετάρτη 14 Μαρτίου, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Να τονιστεί ότι και η ποδοσφαιρική ομάδα θα δώσει το παρών στην κοπή πίτας του συλλόγου την Παρασκευή στις 18.00. 

 

Last modified onThursday, 15 February 2018 21:54