noodles volos banner

Με 16 στο Καρπενήσι για συνέχεια της αντεπίθεσης ο Ρήγας

Να δώσει αξία στη μεγάλη του νίκη επί του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού θέλει ο Ρήγας Φεραίος το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2, 15.00), όταν και αντιμετωπίζει εκτός έδρας το τελευταίο στον βαθμολογικό πίνακα Βελούχι, για την 20η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βελεστίνου, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής, αποφάσισαν να ξεχάσουν τους πανηγυρισμούς και τις θριαμβολογίες, μένοντας συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό τους στόχο που είναι η συνεχής δουλειά, η οποία θα φέρει κι άλλα "τρίποντα", στο πλαίσιο της προσπάθειας τους για την παραμονή στην τρίτη εθνική κατηγορία. Αντίπαλός τους θα είναι ο ΑΠΟΚ Βελουχίου, ομάδα "καταδικασμένη" σε υποβιβασμό, εδώ και αρκετές εβδομάδες, όντας κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έξι βαθμούς.

Το ενδιαφέρον στατιστικό, όμως, είναι πως η ομάδα του Βελουχίου έχει πάρει τους τρεις από τους συνολικά έξι πόντους που έχει στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου, στον πρώτο γύρο, όταν νίκησε τον Ρήγα με σκορ 2-1 (η δεύτερη ομάδα που πήρε βαθμούς είναι επίσης του Νομού Μαγνησίας, ο Ολυμπιακός Βόλου, τον οποίο κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική εντός έδρας με σκορ 1-0). Αυτό, αδιαμφισβήτητα, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα των Αλεξίου - Σπαθή που θέλει, ουσιαστικά, να "πάρει το αίμα της πίσω" για το κακό αποτέλεσμα και την εμφάνισή της στο πρώτο παιχνίδι.

Ανασταλτικός παράγοντας είναι οι σημαντικές απουσίες της. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι οι Παπαγιάννης, Καρλιάμπας και Χατζησταμάτης, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν για έναν αγώνα και ο Γκάγκας που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του λόγω επτά κίτρινων. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ θα είναι οι στρατευμένοι Γεωργατζής και Μπόρας, που προπονήθηκαν κανονικά την τρέχουσα εβδομάδα.

Αναλυτικά οι 16 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν ανήμερα του Σαββάτου για το Καρπενήσι: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Ράπτης, Κυριάκος, Σπαθής, Αλεξίου, Μπόρας, Νασιακόπουλος, Τσελεπής, Τζοβάρας, Τσιώλης, Παπακώστας, Σουγκάρης, Γεωργατζής, Μπομπότης, Μπακάλης

Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, που μετρούν 11 συνεχόμενες ήττες θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σιάτρας και Γιώργος Χαλλής, ενώ επιστρέφει ο Βολιώτης Λευτέρης Γιαουπλάρι, που αποθεραπεύτηκε.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία.

Last modified onFriday, 16 February 2018 21:03