noodles volos banner

Τα εύκολα δύσκολα, αλλά πήρε το διπλό με 2-3 ο Ρήγας

 Ο Ρήγας, όπως παρατάχτηκε στο Καρπενήσι Ο Ρήγας, όπως παρατάχτηκε στο Καρπενήσι

 Δεύτερη σερί νίκη σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος, που επιβλήθηκε στο Καρπενήσι με 3-2 του Βελουχίου, παίρνοντας πίσω τους βαθμούς που είχε χάσει ανέλπιστα στον πρώτο γύρο από την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος. Ήταν ένα απαραίτητο τρίποντο, που φάνηκε εύκολο στο πρώτο μέρος, αλλά ήρθε με αγωνία στο τέλος.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο 45λεπτο οι Βελεστινιώτες έπαιζαν… μόνοι τους και βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3 χάρη σε τέρματα των Τσελεπή στο 8’, Τζοβάρα στο 12’ και Μπόρα στο 43’, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο τελικό 2-3 στο 85’, δημιουργώντας άγχος στους φιλοξενούμενους, που τελικά πήραν αυτό που ήθελαν. Πάντως, όλα θα ήταν διαφορετικά, αν είχε γίνει γκολ το πέναλτι στο 71’ που εκτέλεσε ο Τσιώλης και απέκρουσε ο Ρεσίτης, με συνέπεια να μη γίνει το 1-4.

Να σημειωθεί ότι ο Τσουμπέκος έπαιξε βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα μετά από τρία χρόνια.

Στο 4’ ο Τσιώλης σούταρε δυνατά εκτός περιοχής και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας άουτ. Στο 8’ ο ίδιος παίκτης έκανε την προσπάθεια από δεξιά, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Τσελεπή που με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη έγραψε το 0-1.

Πολύ γρήγορα ήρθε και το 0-2. Στο 12’ ο Νασιακόπουλος βρήκε τον Τζοβάρα, που στο τετ-α τετ απέφυγε τον Ρεσίτη και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-2.

Μάλιστα στο 43’ οι Βελεστινιώτες έφτασαν και στο τρίτο γκολ. Ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπόρας με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Βελουχίου πέτυχε το 0-3.

Στο 51’ ήρθε η μείωση σε 1-3. Ο Μπαρμπόσα έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κακκάβας μετά από κόντρα με κοντινό πλασέ στη δεξιά γωνία του Τσουμπέκου σκόραρε. Είκοσι λεπτά αργότερα (71’) ο Τσελεπής έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κατσαδούρου, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Τσιώλης το εκτέλεσε και ο Ρεσίτης απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.

Το 1-4 δεν έγινε, αλλά έγινε το 2-3 στο 85’. Ο Τσιμόπουλος πάσαρε στον Κακκάβα που, αφού έκανε την κούρσα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ στην αριστερή γωνία μείωσε στο τελικό 2-3.

Στο 94’, τέλος, ο Ρήγας θα μπορούσε να πετύχει το τέταρτο γκολ, αλλά ο Τζοβάρας αστόχησε ελάχιστα στο τετ-α-τετ.

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος (39’ λ. τρ. Αθανασόπουλος), Κατσαδούρος, Ζαραβέλης, Τσιμόπουλος, Γεωργίου, Μπαρμπόσα, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Παχής (58’ Σερπάνος)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Κυριάκος, Σπαθής, Ράπτης, Αλεξίου(80’ Σουγκάρης), Νασιακόπουλος (93’ Γεωργατζής), Μπόρας (75’ Παπαγεωργίου), Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (91’ Μπομπότης)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γάτου

Ο εκ των προπονητών του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Γάτος, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Τα παιχνίδια τέτοιου τύπου είναι δύσκολα. Εάν παίζαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπως στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε προηγηθεί με 0-3, πιστεύω ότι δε θα είχαμε πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο αφεθήκαμε λίγο και όταν αφήνεσαι  μπορεί να πάθεις τη ζημιά. Πρέπει να προσέξουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε σοβαροί, γιατί το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά».

*με πληροφορίες από το απ’ το evrytaniasports.blogsport.gr όπου και η φωτογραφία
Last modified onSunday, 18 February 2018 10:22