noodles volos banner

Δώδεκα βαθμούς έχει χάσει η Νίκη στο Πανθεσσαλικό

Ανασταλτικός παράγοντας στην πορεία πρωταθλητισμού που, αρχικά ήθελε να πραγματοποιήσει, αποτελούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις για τη Νίκη Βόλου, καθώς οι κυανόλευκοι έχουν χάσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς σε αγώνες που διεξήχθησαν στο "σπίτι" τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ξηροφώτου και Μπούις, σε είκοσι αγωνιστικές, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, έχουν δώσει έντεκα εντός έδρας αγώνες. Σε αυτούς τους δέκα αγώνες στο Πανθεσσαλικό και τη μία αναμέτρηση στο "Π. Μαγουλάς" (νίκη 4-1 κόντρα στα Φάρσαλα), η Νίκη έχει "πετάξει" 12 βαθμούς! Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από τους Ρήγα Φεραίο (0-1) και Αλμυρό (0-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Ολυμπιακό Βόλου (1-1), Θήβα (0-0) και Αμβρυσσέα (0-0).

Η παραπάνω επίδοση, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η φετινή Νίκη δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί τα καλά της αποτελέσματα, έχοντας "πισωγυρίσματα", με τελευταίο χρονικά αυτό κόντρα στον Αμβρυσσέα το περασμένο Σάββατο, σίγουρα δημιουργούν προβληματισμό για το ποια θα μπορούσε να είναι, τελικώς, η πορεία της Νίκης, αν δεν υπήρχαν αυτά τα μοιραία... "σκαμπανεβάσματα".

Last modified onTuesday, 20 February 2018 22:35