noodles volos banner

Δίνει εισιτήρια ο Ολυμπιακός στη Νίκη, δε θέλει η αστυνομία

Σύσκεψη έγινε σήμερα Τρίτη (20/2) για τα μέτρα ασφαλείας του βολιώτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β. και τη Νίκη Β. στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας. Σ’ αυτήν οι διοικούντες των γηπεδούχων ερυθρόλευκων, που εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. Πέγιο και Μαργαρό, τόνισαν ότι επιθυμούν να δώσουν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, που είπαν δια μέσου των κ.κ. Βενέτη και Πρόγκνι ότι θα το αποδέχονταν, αν αυτό γινόταν δεκτό από τις αρχές, ενώ και οι παράγοντες της Νίκης είχαν κάνει κάτι ανάλογο στο ματς του πρώτου γύρου.

Τότε η πρόταση είχε απορριφθεί, ενώ και τώρα η εισήγηση της αστυνομίας, που θεωρεί ότι το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, θα είναι αρνητική προς την Γ.Γ. Αθλητισμού, όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, κ. Βασίλης Μαρκογιαννάκης. Επομένως την Τετάρτη ο υφυπουργός κ. Βασιλειάδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (στα όρια του απίθανου), θα βγάλει απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένης ή μεμονωμένης οπαδών της Νίκης, στην οποία θα δοθεί ο προβλεπόμενος αριθμός προσκλήσεων. 

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού πάντως θέλουν να ανοιχτεί η πρώτη πεζογέφυρα και το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από την πλευρά της Νέας Ιωνίας για τους οπαδούς της Νίκης. Βάσει αυτού, το απόγευμα της Τετάρτης  οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση της Νίκης, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνύπαρξης των οπαδών των δύο ομάδων στο κυριακάτικο ντέρμπι. Όμως, στη Νίκη δε φαίνονται διατεθειμένοι από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, να παραλάβουν εισιτήρια, σημειώνοντας ότι πρέπει να εφαρμόσουν την απόφαση, γιατί αλλιώς υπάρχουν κίνδυνοι για την ομάδα. Μάλιστα, αυτό που διαρρέεται ότι η επίσημη Νίκη δε θα παραβρεθεί σε μία τέτοια συνάντηση. 

Last modified onTuesday, 20 February 2018 22:13