noodles volos banner

Συνεχίζει με τα γνωστά προβλήματά του ο Ολυμπιακός

Ξανά στις εγκαταστάσεις του Ερμή προπονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2) ο Ολυμπιακός Βόλου, συνεχίζοντας την προετοιμασία του, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Σέττος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα πλευρά το περασμένο Σάββατο, στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Θήβα και θα απουσιάσει σίγουρα από την ερχόμενη αναμέτρηση. Παράλληλα, "σταθερή" φαίνεται πως είναι η κατάσταση και του Καμπλιώνη. Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, κάνοντας ορισμένες θεραπείες και κάποιες συγκεκριμένες δρομικές ασκήσεις, προκειμένου να "δοκιμάσει" λίγο το πόδι του.

Τα άσχημα νέα, όμως, έρχονται από το γεγονός πως ο Λούγκος ακολούθησε το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με τον Καμπλιώνη. Ο νεαρός μεσοαμυντικός των ερυθρολεύκων, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, τρέχοντας μόνος του και δείχνοντας πως η κατάστασή του είναι αρκετά βελτιωμένη. Σήμερα, όμως, έκανε κι αυτός θεραπεία, γεγονός που μαρτυρά πως βρίσκεται μακριά από το 100% ετοιμότητάς του. Η συμμετοχή των Λούγκου και Καμπλιώνη στο ντέρμπι κόντρα στη Νίκη, λοιπόν, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να καλούνται να κάνουν "αγώνα δρόμου", προκειμένου να προλάβουν να βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.

Κανονικά προπονούνται οι εκτός πλάνων, ενόψει Νίκης, Κόλα και Σάββας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα αποδυτήρια των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Ερμή, πριν την προπόνηση, παρουσιάστηκε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Θέος. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που το πρωί έλυσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, όπως ανακοίνωσε επίσημα κι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, συναντήθηκε πριν την προπόνηση με τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του, προφανώς για να τους αποχαιρετήσει.

Last modified onWednesday, 21 February 2018 17:27