noodles volos banner

Συζητήθηκε η καταγγελία του Ρήγα κατά της Θήβας

Όπως ήταν γνωστό, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τη Θήβα στο Βελεστίνο, που έγινε την 1η Απριλίου, η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ για κακό ορισμό του αγώνα. Ο λόγος είναι πως η Θήβα δε δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ως Κυπελλούχος Βοιωτίας και ο ΚΑΠ ορίζει πως όποιος δεν το κάνει αυτό πρέπει να χάσει με 3-0 α.α. τον πρώτο επόμενο επίσημο αγώνα, με τη βελεστινιώτικη ομάδα να διεκδικεί το ματς στα χαρτιά.

Τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης (19/4), εκδικάστηκε στην ΕΠΟ η εν λόγω καταγγελία, με τον Ρήγα να εκπροσωπείται νομικά, όπως και η Θήβα, παρότι δεν έχει να κερδίσει κάτι, αφού έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Αυτός που καίγεται όμως για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Α.Ο. Σελλάνων, καθώς, αν δικαιωθεί ο Ρήγας, θα υποβιβαστεί η καρδιτσιώτικη ομάδα.

Οι νομικοί Χάρης Γρηγορίου και Δημήτρης Καρπετόπουλος, που έχουν αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό του Ρήγα, υποστηρίζουν πως υπάρχει δεδικασμένο και βάσει ΚΑΠ ζητούν να πράξει η αθλητική δικαιοσύνη τα δέοντα.

Ασφαλώς οι Βελεστινιώτες αναμένουν και την κατάληξη της υπόθεσης με την έφεση για την υπόθεση Κόλα, έχοντας ανοικτά δύο δικαστικά μέτωπα.  

Last modified onFriday, 20 April 2018 08:36