noodles volos banner

Χειρουργήθηκε ο Τζιώρας, επιστροφή σε τρεις μήνες

Ο  Χρήστος Τζιώρας μετά το χειρουργείο έχοντας δίπλα του τους Βασίλη Βενέτη, Στέφανο Ξηροφώτο και τον γιατρό Αντώνη Τσαγκάλη Ο Χρήστος Τζιώρας μετά το χειρουργείο έχοντας δίπλα του τους Βασίλη Βενέτη, Στέφανο Ξηροφώτο και τον γιατρό Αντώνη Τσαγκάλη

Ο Χρήστος Τζιώρας χειρουργήθηκε σήμερα Δευτέρα επιτυχώς από τον ορθοπαιδικό Αντώνη Τσαγκάλη στην κλινική Animus στη Λάρισα για την αποκατάσταση της ζημιάς που έπαθε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη φάση του πέναλτι που κέρδισε από τον Κούτσικο, με τον ποδοσφαιριστή να έχει υποστεί τελικά κάταγμα έξω πλατέος οστού και  ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, όπως τελικά είναι η ακριβής διάγνωση.

Όπως είπε ο γιατρός σε τρεις μήνες ο παίκτης θα επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.  Δίπλα στον Χρήστο Τζιώρα βρέθηκαν ασφαλώς και άνθρωποι της ομάδας, όπως ο Βασίλης Βενέτης και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος.

Ο κ. Τσαγκάλης είχε χειρουργήσει το καλοκαίρι τους Παπαδήμα και Αναστασίου και οι άνθρωποι της Νίκης έχουν να λένε ότι πάνω από όλα αγαπά και ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τους αθλητές και μετεγχειρητικά και καθ' όλη τη διάρκεια αποκατάστασης τους. Μάλιστα, παρότι Λαρισαίος, συμπαθεί ιδιαίτερα τη Νίκη Βόλου και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, ενώ είχε παρακολουθήσει και το ματς με τον ΝΠΣ στη Νεάπολη.

Last modified onTuesday, 24 April 2018 01:01