noodles volos banner

Από τα φαβορί ο Π. Αμανατίδης για τον πάγκο του Ολυμπιακού Β.

Αρκετά ισχυρό φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το σενάριο ο Περικλής Αμανατίδης να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ως βέβαιη παρουσιάζεται η μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Λάκη Μπακάλη, του οποίου το έργο πάντως εκτιμήθηκε απ’ όλους.

Με τον έμπειρο 48ρονο Θεσσαλονικιό προπονητή, που έχει καθίσει πάνω από 450 φορές σε πάγκους ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής, καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι υπάρχουν επαφές και είναι ένα από τα πρώτα αν όχι το πρώτο φαβορί να καθίσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν. Κατά πολλούς μάλιστα είναι σχεδόν κλεισμένος. 

Ωστόσο όλα αυτά αναμένεται να επιβεβαιωθούν το επόμενο διάστημα, αφού προέχει να βγει η απόφαση για την υπόθεση Κόλα και να βγει μπροστά το νέο διοικητικό σχήμα, που θα «τρέξει» την ομάδα. Πάντως, γίνονται αρκετές διεργασίες και επαφές και σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, αφού υπάρχει καλό κλίμα, ώστε 10-12 ποδοσφαιριστές που ικανοποίησαν τη χρονιά που τελείωσε να αποτελέσουν μέλη της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Last modified onTuesday, 24 April 2018 12:37