noodles volos banner

Και επίσημα η ανανέωση του Καμπλιώνη

Ο Αντώνης Καμπλιώνης με τον Δημήτρη Πέγιο Ο Αντώνης Καμπλιώνης με τον Δημήτρη Πέγιο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Καμπλιώνη, για την οποία το magnesiasports σας είχε πληροφορήσει από το πρώι της Παρασκευής. Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Καμπλιώνη. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τον Ιανουάριο του 2018 και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα,  την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Στα δέκα παιχνίδια του δευτέρου γύρου που αγωνίστηκε -σε σύνολο δώδεκα παιχνιδιών-,  σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ οι επιθετικές του ικανότητες, η ταχύτητα, δυναμική και η μαχητικότητά  του είναι από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Ο Αντώνης Καμπλιώνης (γεννηθείς στις 24 Οκτωβρίου 1991) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο Χανίων, την ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων την περίοδο 2014- 2015 είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Football League, ενώ ξαναφόρεσε την φανέλα  της θεσσαλικής ομάδας τον Ιανουάριο του 2017. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στον Αντώνη Καμπλιώνη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!"