Logo
Print this page

«Πήγε στην Ουκρανία να αποφασίσει, γιατί το ματς την Κυριακή είναι εύκολο»

Ότι ο Ντόλγκι πήγε στην Ουκρανία, για να συζητήσει με τους γονείς του αν θα μείνει στη Νίκη και πως το έκανε τώρα, γιατί το παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας είναι εύκολο, υποστήριξε με δηλώσεις του στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, παρά το γεγονός πάντως ότι οι κυανόλευκοι έχουν αρκετές ελλείψεις για το συγκεκριμένο ματς. 

Να σημειωθεί ότι η ενημέρωση προς το Magnesiasports ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν, αλλά και προς άλλα μέσα ενημέρωσης, που έγραψαν το ίδιο, προήλθε μέσα από την ομάδα και από επίσημα χείλη και σίγουρα οι δημοσιογράφοι δεν έβγαλαν κάτι από το μυαλό τους. 

Αναλυτικά ο κ. Ιμεράι μίλησε:

Για το θέμα του Ντόλγκι:

«Τον Ντόλγκι τον είχαμε φωνάξει να μιλήσουμε και μας είπε ότι θέλει να μείνει, αλλά για να είμαστε 100% σίγουροι, θέλει να μιλήσει και με την οικογένειά του. Εμείς, επειδή θεωρούμε το παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο εύκολο, αποφασίσαμε να λείψει απ’ αυτό και να πάει να συζητήσει με την οικογένειά του. Ο παίκτης πληρώθηκε κι η θέλησή του είναι να μείνει στην ομάδα, αλλά πρέπει να μιλήσει και με τους γονείς του. Εντός ημερών θα μας απαντήσει αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε ή όχι. Η πρόταση έχει γίνει και η Νίκη τον έχει εξοφλήσει στο ακέραιο, αλλά εμείς δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Όπως μας είπε, θέλει να μείνει στην ομάδα. Ο Ντόλγκι δεν αποτελεί παρελθόν, όλα είναι συζητήσιμα και περιμένουμε απαντήσεις».

Για τον προγραμματισμό και το μπάτζετ:

«Θα γίνει αναθεώρηση του περσινού πλάνου. Για το τι και πώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε, γιατί η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το μπάτζετ θα είναι αυξημένο κα θα γίνει καλύτερη δουλειά, γιατί με το περσινό μπάτζετ, που ήταν μικρό, δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα. Έχουμε καλούς παίκτες και σχεδόν όλη η ομάδα θα μείνει και θα έρθουν ποιοτικοί παίκτες, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν φύγουν, θα φύγουν 2-3 παίκτες, όχι παραπάνω, όπως μίλησα και με τους προπονητές και τη διοίκηση. Ο κορμός θα μείνει, αλλά θα γίνουν και 5-6 καλές προσθήκες, εκεί που πάσχουμε. Για την προετοιμασία δεν έχουμε καταλήξει κάπου».

Για την οικονομική στήριξη που θα έχει:

«Έχω και τέσσερα πέντε άτομα, που είναι και φίλοι και επιχειρηματίες, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια και δε θα μ’ αφήσουν μόνο».

Για την εκκαθάριση:

«Αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Στην ομάδα έχει γίνει δουλειά με προοπτική. Μπορεί εμείς αύριο να μην είμαστε στη Νίκη, αλλά θα είναι εδώ και θα είναι δυνατή, γιατί θα έχει τις βάσεις. Για οποιονδήποτε θέλει να έρθει να ασχοληθεί, θα βρει μία ομάδα νοικοκυρεμένη».

Για το αν οι κινήσεις της Νίκης θα επηρεαστούν από τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού Β.:

«Όχι, εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε καλοί. Τον Ολυμπιακό Β. μόνο στο γήπεδο θα τον έχω αντίπαλο και για 90 λεπτά».

Για τον Ανιέτε:

«Τίποτα δεν είναι απίθανο. Πράγματι έχουμε επικοινωνήσει με τον παίκτη αυτόν και περιμένουμε να δούμε τι θα πει».

Last modified onWednesday, 16 May 2018 13:29
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]