noodles volos banner

Πρώτη με αέρα ανανέωσης και νέα όνειρα! (video)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρά την πίκρα του για τη χαμένη περσινή άνοδο ήταν εκεί, να χειροκροτήσει τους παίκτες της ομάδας του και να τους δείξει ότι και αυτή τη σεζόν θα είναι δίπλα τους. Ο νέος Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ήταν επίσης στην κερκίδα των επισήμων, ένας από τους φιλάθλους που πήγαν στο ΕΑΚ για να καλωσορίσουν τους νέους παίκτες και να δείξουν στους παλιούς ότι είναι στο πλευρό τους. Το σύνθημα δόθηκε από τα μεγάφωνα με τον ύμνο του Ολυμπιακού Βόλου και κάπως έτσι η νέα σεζόν ξεκίνησε!

Με αέρα ανανέωσης, με νέα όνειρα, με καινούργιους παίκτες, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, με διαφορετική φιλοσοφία και με πιο νεαρό σε ηλικία ρόστερ.

Εικοσιέξι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ αναμένονται ακόμα δύο με τρεις κινήσεις σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Τόρη και τον προπονητή Νίκο Παντέλη, που έκαναν δηλώσεις. "Να κάνουμε στο τέλος τον κόσμο μας ευτυχισμένο", ευχήθηκε ο έμπειρος προοπονητής. 

«Μόνο με τη στήριξη σας μπορεί η ομάδα να γίνει μεγάλη και να παίξει ξανά στη Σούπερ Λίγκα», δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Βαρούτσικος, μετά τον αγιασμό της ομάδας και την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.

"Ομάδες της Σούπερ Λίγκα δεν έχουν τέτοιο κόσμο", τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κώστας Μπάρμπας. 

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο ΕΑΚ είναι οι: Μπιτάνγκ Κλαρινς Τζούνιορ, Τσιμότζι, Μαρτίνεθ Ντιέγκο, Ράντι Ιμπαν Ιγιάνγκα, Αλαμάνης Κωνσταντίνος, Αραπίτσας Ιωάννης, Αρβανίτης Δημήτρης, Γιαλούσης Λευτέρης, Διαμαντόπουλος Δημήτρης, Ζέρης Αλέξανδρος, Καμινιώτης Πέτρος, Καρράς Σταμάτης, Κασμερίδης Αλέξανδρος, Καψιώτης Ιωάννης, Κεσίδης Δημήτρης, Κορνελάτος Ανδρέας, Μπάρμπας Κωνσταντίνος, Μπόρας Θανάσης, Νικοολιάς Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Νίκος, Παπαϊωάννου Σεραφείμ, Ρόκας Στάθης, Σαμαράς Σταύρος, Σκοπελίτης Φίλιππος, Χιντζίδης Στράτος και Χρυσοστομίδης Στάθης. 

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της πρώτης προπόνησης μέσα από 60 φωτογραφίες

Media

Last modified onTuesday, 22 July 2014 15:08