noodles volos banner

Παντέλης: «Να κάνουμε στο τέλος τον κόσμο ευτυχισμένο»

Ο Νίκος Παντέλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Τόνισε ότι η ομάδα θέλει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε στο τέλος να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου και τον κόσμο της ευτυχισμένο.

«Εύχομαι καλή χρονιά και στην ομάδα εδώ και στον κόσμο και στη διοίκηση. Νομίζω ότι φέτος θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να κάνουμε τα όνειρα, πρώτα απ’ όλα τα δικά μας, αλλά και του κόσμου, πραγματικότητα. Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, πρώτα απ’ όλα να χαιρόμαστε εμείς το ποδόσφαιρο και μετά να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία».

Για το αν είναι και για τον ίδιο στοίχημα η νέα σεζόν: «Σίγουρα και για μένα είναι στοίχημα, είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής σε αυτή εδώ την ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος παρότι δύο χρόνια είναι πικραμένος, ήρθε σήμερα εδώ και συμπαραστάθηκε στην ομάδα και πιστεύω στο τέλος, πρώτα ο Θεός, να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας: «Θέσαμε με τη διοίκηση στόχο να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας που ήταν μεγάλος και παράλληλα να πάρουμε παίκτες που το κύριο προσόν τους να είναι η ταχύτητα και κυρίως με τους ξένους παίκτες που έχουμε πάρει να έχουν εμπειρία, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που έχουν γίνει πέρυσι».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Βασικός στόχος είναι ο σέντερ φορ, επιβάλλεται να τον αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και από κει και πέρα θα χρειαστεί ένας παίκτης στην άμυνα και ένας τερματοφύλακας».

Για τον Κόμνο και αν αποτελεί παρελθόν: «Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση. Σε δυο τρεις μέρες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί». 

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Άκης Πέτρου δήλωσε: «Ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά με υγεία. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μια πολλή καλή δουλειά μαζί με τη διοίκηση και έχουμε εντάξει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξίες και όρεξη για διάκριση. Να είναι η χρονιά αυτή η τρίτη και φαρμακερή χρονιά για την ομάδα μας και να πετύχουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Θα τα καταφέρουμε μέσα από σκληρή δουλειά και όλα θα πάνε καλά».

 

Last modified onMonday, 21 July 2014 21:50