noodles volos banner

Μπάρμπας: «Ομάδες της Super League δεν έχουν τέτοιο κόσμο»

Ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Υπογράμμισε ότι η παρουσία του κόσμου παίζει καταλυτικό ρόλο και αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους εδώ στον Βόλο. Ελπίζουμε η χρονιά να στεφθεί με επιτυχία στο τέλος. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα, που είναι η άνοδος. Υγεία να ευχηθούμε και πολλή σκληρή δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες: «Το βλέπετε και οι ίδιοι. Ομάδες της Σούπερ Λίγκα δεν έχουν αυτό τον κόσμο που έχει αυτή την πρώτη μέρα ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ. Σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται με κόσμο. Εδώ στον Βόλο έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι θετικό για όλους μας». 

Αρβανίτης: «Να είμαστε ενωμένοι»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε από την πλευρά του: «Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία. Σίγουρα θα δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει φέτος να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να δουλέψουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Εύχομαι όπως είπα και πριν να έχουμε όλοι υγεία, να είμαστε ενωμένοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, να είναι δίπλα μας, σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση».

Ο μικρός, Γιαννης Καψιώτης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ, πιστεύω αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι οι μικροί. Τα παιδιά της ομάδας Νέων να συνεχίσουν να προσπαθούν και πιστεύω οι κόποι τους να ανταμειφθούν». 

 

Last modified onMonday, 21 July 2014 21:47