noodles volos banner

Επιστροφή Κολίτση, ανακοίνωσε Μαργαρίτη και Διαμαντόπουλο (photos)

Επιστροφή του τερματοφύλακα Ανδρέα Κολίτσι στον Ολυμπιακό Βόλου! Ο 28χρονος γκολκίπερ θα φοράει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ η ερυθρόλευκη ομάδα ανακοίνωσε και τους Μαργαρίτη και Διαμαντόπουλο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν πέρυσι με τον Άρη στη Super League. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγροτικό Αστέρα, Ναυπακτιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ την τελευταία σεζόν έκανε 11 συμμετοχές με τον Αρη στη Super League. Μετρά συνολικά 89 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, από τις οποίες οι 31 στη Super League, με τον Άρη σε δύο σεζόν. 

Ο Ανδρέας Κολίτσης έκανε πέρυσι 12 συμμετοχές με τη φανέλα του Ηρακλή στη δεύτερη κατηγορία, ενώ μετρά συνολικά 25 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και τις υπόλοιπες τις έχει κάνει με τον Ολυμπιακό στο προηγούμενο πέρασμα του.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες. Έχει παίξει σε Θερμαϊκό Θέρμης, Βέροια, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Φωκικό, Εορδαϊκό και Δόξα Δράμας. Συνολικά έχει καταγράψει 132 συμμετοχές, εκ των οποίων πέντε στην Α’ Εθνική και 52 στη Β’. Πέρυσι έκανε καλή σεζόν με τη Δόξα Δράμας με 10 γκολ σε 18 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Κολίτση, του Γιώργου Μαργαρίτη και του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.
Ο Ανδρέας Κολίτσης είναι 28 χρόνων (23/2/86) τερματοφύλακας, έχει αγωνιστεί την περίοδο 2009-10 στον Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι 23 χρόνων (20/6/91) αριστερός ακραίος αμυντικός και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αρη.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι 26 χρόνων (18/11/88) επιθετικός και πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας».

Last modified onThursday, 24 July 2014 20:24