noodles volos banner

Ο Χιλιανός 23χρονος Νίκολας Πενελίλο έρχεται στον Ολυμπιακό

  • Έπαιξε Εθνική, στην Α’ κατηγορία Χιλής, Ρωσία και Έβερτον

Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, που την Παρασκευή αναχωρεί για το Πήλιο και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκτός απροόπτου ο Νίκος Παντέλης θα πάρει μαζί του στην αποστολή και τον διεθνή μέσο από τη Χιλή, Νίκολας Πενελίλο , που αναμένεται να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη προσπάθειες γίνονται να ολοκληρωθούν οι επαφές με επιθετικό και να είναι και αυτός όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού που θέλει να δουλέψει με όλους αν είναι δυνατόν τους παίκτες του στο βασικό στάδιο. Οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όσον αφορά  τον Χιλιανό 23 χρονο αριστεροπόδαρο  που παίζει αμυντικό  χαφ,  και  αριστερό εξτρέμ , ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία της Χιλής με την CD Everton με την οποία είχε 39 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το 2010 πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα στην Ζενίθ Αγ. Πετρούπολης, με αρκετά μεγάλο τίμημα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στην Ρώσικη ομάδα. Έτσι την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Έβερτον (7 συμμετοχές - 2 γκολ).

Ο παίκτης φτάνει Ελλάδα από μέρα σε μέρα ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

 

 

Last modified onTuesday, 29 July 2014 23:11