noodles volos banner

Μπαρμπόσα: «Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ την Παρασκευή και τόνισε πώς γνωρίζει πόσο μεγάλη ομάδα είναι παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και στις δηλώσεις του… ύμνησε τον «δικέφαλο». Όπως είπε χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο οποίος έχει φιλοδοξίες και σύντομα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

«Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί ξέρω ότι είναι σπουδαία ομάδα, μεγάλη ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και μένα. Έχουν έρθει σπουδαίοι πορτογάλοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές. Και ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Β’ Εθνική: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και εγώ αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για το αν συμβουλεύτηκε κάποιον συμπατριώτη του πριν την απόφαση του: «Όχι γιατί ήξερα την ΑΕΚ. Την έχω παρακολουθήσει, την ήξερα πολύ καλά την ομάδα. Υπάρχει και το ίντερνετ για να μαζέψω πληροφορίες και ήξερα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα».

Για τους στόχους του: «Ήρθα για να κάνω καλή δουλειά εδώ σε μια διαφορετική χώρα σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά, να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω και πόσο μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι το πρώτο πράγματα που έχω στο μυαλό μου».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Έχουμε μια πολλή καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και κάθε μέρα θα δουλεύουμε σκληρά για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στη πρώτη κατηγορία».