noodles volos banner

Η 12σελιδη καταγγελία του Ολυμπιακού και η τοποθέτηση Βαρούτσικου

Δώδεκα σελίδες είναι η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ζήτησε να μην συμμετάσχει η ΑΕΛ στο κύπελλο. Οι ερυθρόλευκοι πάντως εμφανίζονται διατεθειμένοι να τραβήξουν το θέμα στα άκρα.

Το έγγραφο το οποίο προσκόμισε στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου και με το οποίο ζήτησε να μην συμμετάσχει η ΑΕΛ στο Κύπελλο το παρουσιάζει το flnews.gr. Η 12σελιδη καταγγελία των «ερυθρόλευκων»  που μπορείτε να δείτε παρακάτω σε εικόνες, κοινοποιείται προς τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών, τον Αθλητικό Εισαγγελέα, τον Διευθυντή Διεύθυνσης Α.Ε. & Πίστεως της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ΕΕΑ, τη Football League και ΠΣΑΠ.

Μάλιστα μιλώντας το πρωί στo sportfm Μαγνησίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Βαρούτσικος είπε σχετικά: «Ο φάκελος που επιμελώς είχε φτιάξει το δικό μας τμήμα συντάχθηκε για να δείξει την παρατυπία των ανθρώπων της ερασιτεχνικής Λάρισας που προσπαθούν από το παράθυρο να φτιάξουν μια καινούργια ΠΑΕ γιατί δεν θα λέγεται ΠΑΕ Λάρισα 1964 αλλά ΠΑΕ Λάρισα με μηδενικές υποχρεώσεις. Εμείς λοιπόν τα καταθέσαμε αυτά παντού για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάτι με την συγκεκριμένη ομάδα απεναντίας λόγω της κοντινής απόστασης μας αρέσει να έχουμε τέτοιες ομάδες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά όχι με την μορφή που πάνε οι άνθρωποι της Λάρισας να την βάλουν στο επαγγελματικό προσκήνιο. Είναι άτιμο αυτό. Δεν έχω και δεν έχουμε γενικά στον Ολυμπιακό τίποτα προσωπικό με την Λάρισα, όποια ομάδα και να ήταν το ίδιο θα κάναμε, αλλά με τον τρόπο που το κάνουν όλο αυτό.

Ας είχαν ξεκινήσει ένα χρόνο πριν τις νόμιμες διαδικασίες και να ήταν σήμερα σωστοί απέναντι στους νόμους. Οπότε δεν είναι το θέμα η Λάρισα αλλά γενικά όποιος πάει να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει ακριβά το τομάρι του τόσα χρόνια για αυτό και ο Ολυμπιακός όπου βλέπει την παρανομία θα την καταγγέλλει.

Η ΕΠΟ τελικά έβαλε όλες τις ομάδες στην κλήρωση και ακόμα και ο κ. Κούγιας που είναι εχθρός του Ολυμπιακού είπε ότι η Λάρισα ακόμα και στην αίθουσα που βρίσκεται, βρίσκεται παρανόμως.

Πρέπει να έχει κλείσει από το ΓΕΜΥ η παλιά ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και μετά να γίνει η καινούργια ΠΑΕ. Αυτοί το κάνουν παράνομα. Και ο κ. Κούγιας έκανε ένσταση πρέπει να σας πω».

Last modified onTuesday, 19 August 2014 16:00