noodles volos banner

Ιστορικό φιλικό στο Βελεστίνο με φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Ρήγας Φεραίος και το Βελεστίνο φορούν ξανά τα… καλά τους για να υποδεχθούν την ΑΕΚ. Στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει η μεγάλη αυτή φιλική αναμέτρηση για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που μπορεί να επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά, αφού είχε διεξαχθεί και πέρυσι, αλλά κάθε παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι αναμφίβολα ιστορικής σημασίας.

Ακόμη πιο σημαντικό κάνει το φιλικό παιχνίδι το γεγονός ότι υπάρχει και ο φιλανθρωπικός σκοπός και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λάκης Μπακάλης αναμένεται να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όχι μόνο είναι μία κατηγορία επάνω, αλλά έχει ρόστερ ομάδας Super League. Αυτό θα είναι και το πιο δυνατό τεστ ομολογουμένως για την ομάδα του Βελεστίνου, που έχει ως στόχο μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. 

Από κει και πέρα το παιχνίδι θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Αναμένονται και αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ΟΤΕtv.  

Last modified onWednesday, 20 August 2014 10:37