noodles volos banner

Στη Γ' Εθνική ο Άρης

Στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Αντίο Football League είπε, όπως αναμενόταν η Κοινωνία Μελών Άρη στη ΓΣ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (21/08). Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν συντριπτικό στο δίλημμα Β' Εθνική με νέο ΑΦΜ ή Γ' Εθνική, με τα μέλη να ψηφίζουν υπέρ της Γ' Εθνικής και της εκκαθάρισης.

Τα αποτελέσματα:

Γ΄Εθνική: 108 ψήφοι

Β΄Εθνική: 11 ψήφοι

Λευκά: 3 ψήφοι

Άκυρα: 1 ψήφος

Από τη ΓΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη έλειπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης και ο πρόεδρος του ΑΣ, Χάρης Παπαγεωργίου. Αρχικά διαβάστηκε επιστολή του πρώτου, στην οποία ανέφερε:

«Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στον σύλλογο. Επιδιώξαμε να φέρουμε έσοδα στον σύλλογο από χορηγίες, πωλήσεις παικτών. Η εξέλιξη των γεγονότων δεν μας το επέτρεψε. Η συνεχής δικαστική διαμάχη καθυστέρησε την πώληση Διούδη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τραπεζικούς λογαριασμούς καθυστέρησε την παραλαβή των χρημάτων της πώλησής του. Σε ό,τι αναφορά τις χορηγίες, συναντήσαμε δυσκολίες λόγω της αμφισβήτησης του κόσμου προς το πρόσωπό μας. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας.Mας έχει κουράσει η καθημερινότητα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η διοίκηση μας δεν έχει την στήριξη του κόσμου και δεν μπορούμε έτσι να πάμε πουθενα. Χωρις την στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.

Συναντήσεις έγιναν παρά πολλές. Ακόμα και με τους οργανωμένους. Είμαι από αυτούς που στήριξα την Β΄Εθνική. Αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη βγαίνουν στα ραδιόφωνο και μιλούν για πτώση του Άρη για… πέντε εκατομύρια. Ο Άρης για αυτούς ήταν μία διαφήμιση. Ο κ. Στεφανίδης είχε την φιλοδοξία να διοικήσει και η ΚΜΑ τον στήριξε. Δυστυχώς απέτυχε. Και μάλιστα οικτρά… Είμαστε υπέρμαχοι της Β΄Εθνικής. Το έγκλημα είναι ένα. Παραμένοντας στη Β΄Εθνική θα άρχιζαν οι προσφυγές και η ομάδα θα έπεφτε στη Γ΄ υπερχρεωμένη. O Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έκανε επίσης καταστροφικό έργο, ήρθε σε Γ.Σ. και απολογήθηκε. Καλώ όλους σας, απόψε, να πορευθούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ. Οι στιγμές είναι τραγικές. Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφίλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ».

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Όμηρος Φωτιάδης είπε στην ομιλία του:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β` εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κ.α, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%. Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον Άρη στη Β` εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε. Λύσεις τραβεστί, Α.Φ.Μ. κλπ δεν τις θέλουμε.
Έχει σκάσει ο λαός του Άρη. Τα λαμόγια που κυβερνούσαν τον Άρη μέχρι τώρα, να πάρουν δρόμο.Η εικόνα από τις συσκέψεις που έχουμε κάνει με ΠΑΕ και Κ.Μ.Α. είναι η εξής: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β” εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κλπ, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%.Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον Αρη στη Β΄ εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε».

Οι εκπρόσωποι του Super 3 και του Club 1914 τάχθηκαν υπέρ της συμμετοχής στη Γ' Εθνική. Όπως είπε ο πρώτος: «Β΄Εθνική δεν υπάρχει. Ξεχάστε την! Η ομάδα θα πάει σε αγορά ΑΦΜ αν παίξει στη Β΄Εθνική. Σας ζητάμε να ψηφίσετε Γ΄Εθνική ή ΑΦΜ. Δεν υπάρχει δίλημμα Β΄ή Γ΄. Προτιμάμε να δούμε την ομάδα στα ερασιτεχνικά παρά να την λύση του ΑΦΜ. Αυτή είναι η απόφασή μας. Προτείνουμε εκκαθάριση της εταιρίας».

Θέμα διάλυσης της ΚΜΑ δεν τέθηκε προς ψηφοφορία, γιατί από τα 622 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, το «παρών» έδωσαν 150.