noodles volos banner

Απόψε το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Τη μεγάλη Ρόμα υποδέχεται (20.30) η ΑΕΚ στο δυνατότερο φιλικό της φετινής προετοιμασίας της, θέλοντας να δείξει πως έχει επιστρέψει δυνατά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα… σπουδαία έρχονται απόψε στο ΟΑΚΑ όπου αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα σπουδαίο φιλικό προδιαγραφών Champions League. Εκεί που ελπίζει να φτάσει η Ένωση στην επόμενη τριετία κάνοντας το δυναμικό μπάσιμό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει πολύ σοβαρά το παιχνίδι και θέλει η ομάδα του να δείξει το καλό της πρόσωπο. Ο «Κολοσσός» στην τελευταία του δοκιμή ενόψει της αναμέτρησης με τους «τζιαλορόσι», χρησιμοποίησε μία επιθετική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Ανέστης με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Μπακάκη.

Στο κέντρο θα είναι οι Κορδέρο και Ανάκογλου ως αμυντικά χαφ με τον Μάνταλο σε ρόλο… δεκαριού. Στην επίθεση και την κορυφή αυτής αναμένεται ο Αραβίδης με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα πλάγια.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ θα γίνουν απόψε απέναντι στη Ρόμα με την Ένωση να δίνει το πρώτο της εντός έδρας φιλικό. Οι καλές μεταγραφές και η καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα έχει… ψήσει τον κόσμο.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 30.000 φίλοι της Ένωσης που θέλουν να ζήσουν ξανά ένα Ευρωπαϊκό βράδυ ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Τιμάει τον Τότι

Τα τελευταία 22 χρόνια ο Φραντσέσκο Τότι φοράει τη φανέλα της Ρόμα και είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Η ΑΕΚ τιμάει τους μεγάλους αστέρες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό θα κάνει και στο φιλικό με τους «τζιαλορόσι».

Πριν από το μεγάλο αυτό παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας θα τιμήσει τον «Καπιτάνο» για την παρουσία του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και έτσι ο Ιταλός διεθνής αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Εντυπωσιακό αναμένεται το φιλικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ρόμα καθώς οι «τζιαλορόσι» θα κάνουν την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα τους απέναντι στη Φιορεντίνα για το Καμπιονάτο.

Κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως η ομάδα της Ρώμης θα ταξιδέψει με όλα της τα αστέρια στην Αθήνα για τη φιλική αναμέτρηση. Από αυτούς, μόνο η συμμετοχή του Πιάνιτς είναι αμφίβολη που δύσκολα θα παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του, με τον Βόσνιο όμως, να ταξιδεύει κανονικά για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.