noodles volos banner

Αναβάλλεται οριστικά ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ

  • Ανακοινώθηκε επίσημα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Δεν θα διεξαχθεί τελικά την Παρασκευή (29/8) το παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας με επίσημο έγγραφό της ζήτησε κι εξασφάλισε από την ΕΠΟ την αναβολή της εν λόγω αναμέτρησης. Η αστυνομία φέρεται να ζήτησε την αναβολή του αγώνα λόγω του ότι μισή ώρα νωρίτερα (στις 8.30) πραγματοποιείται η ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου όπου θα παραστεί ο κρατούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών, με τις αρχές να ρίχνουν αναμενόμενα όλο το βάρος στα μέτρα ασφαλείας των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.
Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας που ανακοίνωνε επίσημα ότι η αναβολή του αγώνα είναι οριστική. Όπως ανέφερε αναλυτικά: ««H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (27-08-2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία αναβάλλεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΛΑΡΙΣΑ Α.Ε. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Α.Σ. στο ΕΑΚ ΑΛΚΑΖΑΡ την 29-08-2014, για το Κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2014 – 2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29/8 στις 9 το βράδυ στο στάδιο Αλκαζάρ, ενώ μετά την αναβολή του και μετά από συνεννόηση με τις δύο ομάδες και το τηλεοπτικό κανάλι θα οριστεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα. Την Πέμπτη αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

 

 


 

Last modified onWednesday, 27 August 2014 20:36