noodles volos banner

Τριάρα πρόκρισης για Παναχαϊκή

Φορτσάτη ξεκίνησε την χρονιά η Παναχαϊκή, καθώς στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, επικράτησε 3-0 του Πανηλειακού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντα Κόστα και Μαρουκάκη, οι Πατρινοί δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους «ερυθρόλευκους». Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πίεζαν για το γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο 20’ μετά από σέντρα του Χαρτσιά και κεφαλιά του Άλα για το 1-0. Ο Πανηλειακός δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και το σκορ αυτό διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Παναχαϊκή, καθώς ο Μαρουκάκης μετά από πλασέ του Ζλατκόφσκι σιγούρεψε το γκολ, γράφοντας το 2-0. Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε στο 52’ να σημειώσει και το τρίτο γκολ της ομάδας του, περνώντας δύο αντιπάλους για να πλασάρει για το 3-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αν και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τη ζέστη γενικά να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81’ Πλέγας), Άλλα, Ντα Κόστα (76’ Μαζιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56’ Χούσα)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (54’ Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85’ Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61’ Μπουντόπουλος)