noodles volos banner

Δεν χάνουν την πρόκριση τα Χανιά

Το 4-0 επί του Αλίμου φέρνει τον ΑΟΧ αγκαλιά με τους «32», εκεί όπου θα βρει αντιπάλους από τη Super League.

Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε νωρίς το σκορ για τα Χανιά στα Περιβόλια, έβαλε τον Άλιμο πίσω στο σκορ που κράτησε την άμυνα μέχρι το ημίχρονο και όταν αποφάσισε να βγει μπροστά άφησε χώρους. Η αποβολή του τερματοφύλακα, Μπαντίκου επειδή απέκρουσε με τα χέρια έξω από την περιοχή, έκανε πιο εύκολα τα δεδομένα για τους Κρητικούς. Ο Καραλής μετέτρεψε το φάουλ αυτό σε γκολ στο 50ό λεπτό, στο 58ο ο Πάγκαλος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο πρώτος και το σκορ έκλεισε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ μέσα από την περιοχή από τον Καραγιάννη. 

Στα αξιοσημείωτα οι 1.500 φίλοι της ομάδας που ήταν στην εξέδρα και η επιστροφή του Μαρτσάκη σε επίσημο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά που είχε αποδοκιμαστεί στο παρελθόν για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Πλατανιά.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Καμινιώτης (73' Οικονομόπουλος), Καραλής (83' Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Πάγκαλος , Κρητικός (65' Γουέλκαμ).

ΑΛΙΜΟΣ (Η. Καλοπήτας): Μπαντίκος, Γούλας, Γαβριήλ, Καραμέρης, Παντελής, Κοκκιναράς (77' Νούλας), Δάρρας, Μπούκουρης, Δωροβίνης (49' Μαυρίδης), Καλαϊτζίδης, Δρυμούσης (70' Βουρλούμης).