noodles volos banner

Ερωτηματικά για Κούτσι και Ζέρη

Το βάρος στην τακτική πέφτει πλέον στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου από το Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του ενόψει της Δευτεριάτικης αναμέτρησης του κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και παρότι είναι αρκετά νωρίς για να παρουσιαστούν οι δυο ομάδες απολύτως έτοιμες, αμφότερες γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο τους και για το γόητρο τους, αφού εδώ και μέρες το ντέρμπι είχε ξεκινήσει από τις δικαστικές αίθουσες και με έναν «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Παντέλης προπονούσε την ομάδα του με δεδομένο ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί και ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την πρώτη του φετινή αγωνιστική υποχρέωση. Κι ενώ οι Κασμερίδης και Ρόκας δεν μπορούν να υπολογίζονται λόγω τιμωρίας, για την ενδεκάδα ερωτηματικά υπάρχουν και για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο Κούτσι δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αφού αποκτήθηκε πριν μερικές ημέρες και δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό προπονήσεων στα… πόδια του και είναι στην κρίση της τεχνικής ηγεσίας για το τι τελικά θα επιλέξει, ενώ ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και είναι αμφίβολο αν θα παραταχθεί τους έντεκα εκλεκτούς της τεχνικής ηγεσίας… Το Σάββατο ο Βολιώτης αμυντικός θα δοκιμάσει το πόδι του και αφού ήδη αισθάνεται καλύτερα στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή. 

Last modified onFriday, 29 August 2014 09:55