noodles volos banner

Παντέλης: «Μεγάλη νίκη για εμάς»

Προσγειωμένος και χαμηλών τόνων εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την πρώτη φάση του κυπέλλου.

Χαρακτήρισε ωστόσο μεγάλη νίκη αυτή επί της ομάδα της Λάρισας, αλλά υπενθύμισε ότι υπάρχει και επαναληπτικός και ότι χρειάζεται σοβαρότητα.

«Θεωρώ πως σήμερα κερδίσαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο και αυτό γιατί ξέρουμε ότι υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνας. Έτσι δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε από σήμερα. Όπως ήμασταν σοβαροί στο σημερινό ματς, έτσι θέλουμε να παρουσιαστούμε και στο παιχνίδι στο Βόλο.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε χάσει μέτρα με την ομάδα της Λάρισας να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, δίχως όμως να έχει την ουσία στο παιχνίδι της. Μετά το 60ο λεπτό επικρατήσαμε κατά κράτος παίζοντας πολύ καλά. Πιστεύω πως αν ήμασταν και λίγο τυχεροί θα είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ. Μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή της Λάρισας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λάρισα είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Φωτό: arenalarissa.gr 

Last modified onTuesday, 02 September 2014 01:26