noodles volos banner

Στην τελική ευθεία χωρίς απουσίες

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει αρχικά του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και έπειτα την πρεμιέρα τοιυ πρωταθλήματος. Ο Νίκος Παντέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει κανέναν απόντα από τις προπονήσεις, ενώ περιμένει τις αναλύσεις από τις αιματολογικές εξετάσεις ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.
Στον Ολυμπιακό ήθελαν έναν "εμπορικό" αντίπαλο στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Έτσι, μπορεί η κλήρωση να τους έφερε να παίξουν μόνο μία φορά στο ΕΑΚ Βόλου στη φάση των ομίλων, όμως αυτή θα είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στις 23, 24 ή 25 Σεπτεμβρίου. Αναμένεται η ΕΠΟ σύντομα να ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Πρόκειται για έναν αγώνα-γιορτή που η ΠΑΕ υπολογίζει σε μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων και θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Φούτμπολ Λιγκ με την Ζάκυνθο που ακολουθεί.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για αύριο το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένο δ.σ. στην Ένωση της football league με θέμα συζήτησης μεταξύ των άλλων το οικονομικό και τις χορηγίες, με πολλλές ομάδες να θέλουν αναβολή στην πρεμιέρα της κατηγορίας ως μέτρο πίεσης για επίτευξη καλύτερων χορηγικών συμφωνιών.