noodles volos banner

Παπαϊωάννου: "Πώς διατηρούν ομάδες πρόεδροι χωρίς επάγγελμα;"

Αιχμές για ομάδες και προέδρους στη Football League άφησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο πρόεδρος της Λαμίας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στη Football League και εξέφρασε την απορία του για το πώς κάποιοι πρόεδροι που δεν έχουν επάγγελμα και φορολογική δήλωση, καταφέρνουν να συντηρούν τις ομάδες τους. Παράλληλα, ζήτησε τη συνδρομή της κυβέρνησης για να λυθούν τα προβλήματα, ενώ υπογράμμισε πως θα αποχωρήσει από την προεδρία της Λαμίας αν ακουστούν συνθήματα όπως αυτά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

 

Αρχικά, ο Παπαϊωάννου μίλησε για τη Football League σημειώνοντας: «Το ποδόσφαιρο έχει σοβαρά προβλήματα και αν δεν επιληφθεί η κυβένηση, ο ΓΓΑ ή δεν ξέρω ποιος άλλος, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχουν ομάδες και πρόεδροι περίεργοι. Εγώ λίγο το ζω και έχω αποκαρδιωθεί από αυτά που συμβαίνουν. Αν κάποιος πρόεδρος ή μέτοχος δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να παίξει η ομάδα του στη Football League. Εδώ υπάρχει θέμα. Εγώ έχω επάγγελμα και κάνω φορολογική δήλωση. Κάποιοι άλλοι πρόεδροι που δεν έχουν επάγγελμα και δεν έχουν φορολογική δήλωση, πώς μπορούν και διατηρούν τις ομάδες; Όλα αυτά μπερδεύονται πολύ άσχημα όταν οι ομάδες δεν έχουν πόρους. Κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνουν τι εννοώ».

Σε άλλο σημείο, καταδίκασε τα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή και τόνισε ότι η Λαμία πρέπει να είναι φιλόξενη πόλη. Μάλιστα, σημείωσε: «Την επόμενη φορά που θα ακούσω συνθήματα κατά της φιλοξενούμενης ομάδας στη Λαμία, την επόμενη ημέρα δεν θα είμαι πρόεδρος. Αυτά δεν με εκφράζουν. Θα πάω στον εισαγγελέα και αν δεν μπορεί να κάνει κάτι, θα σταματήσω να είμαι πρόεδρος. Εγώ ήρθα στο ποδόσφαιρο για να μπορέσω να αλλάξω κάτι. Δεν θέλω αυτά που κοροϊδεύω να τα έχω στην ομάδα μου».

Για την αναβολή της πρεμιέρας: «Δεν είναι ευχάριστο ότι πάει πίσω το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή όμως θα αρχίσει, μάλλον 11 με 12 Οκτωβρίου».

Τέλος, για την επίθεση στον Γιώργο Στούπα, είπε: «Αυτό που συνέβη είναι συγκλονιστικό και εξωφρενικό. Να πάει σε σύσκεψη στη Football League και να κοντέψει να μη γυρίσει σπίτι... Τι άλλο να πω. Να ευχηθώ να γυρίσει υγιής σπίτι του».