noodles volos banner

Πανέτοιμος για το πρώτο τρίποντο!

Ώρα πρεμιέρας για την ερυθρόλευκη ομάδα! Ο Ολυμπιακός αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League στο ΕΑΚ όπου υποδέχεται τη Ζάκυνθο στις 16:00 και έχει μοναδικό στόχο να μπει ...με το δεξί στη σεζόν.Έφθασε επιτέλους η έναρξη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας για το σύνολο του Νίκου Παντέλη, που μπαίνει για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικές βλέψεις κι έχοντας δείξει στο Κύπελλο μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων του.

Ο έμπειρος κόουτς δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Ρόκα, Καρρά και επέλεξε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Πινάρες, Μέζα, Μακρυδημήτρης, Ζέρης, Νικολιάς, Κεσίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Ντινόπουλος, Μαργαρίτης, Κολίτσης, Θέος, Κούτσι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Χιντζίδης, Κορνελάτος.

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στο Βόλο η αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο Ντάνι Ακίνο πήρε μαζί του, τους: Ξενοδόχοβ. Πολίτη, Καραογλανίδη, Τσόπελα, Στασινόπουλο, Ουνγιαλίδη, Αποστόλου, Καλλιβωκά, Φωτιά. Καμπούρη, Οικονόμου, Πέττα, Κριτσμάρεβιτς, Βαρέλα, Ευθυμιάδη, Πιτταρά, Λέκκα, Παπαδημητρίου, Χατζησάββα, Νικολέτο και Μπλέτσα. Στο νησί έμειναν οι ανέτοιμοι Νόνης και Κρολ.

Το διαιτητικό τρίο είναι από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Συγκεκριμένα διαιτητής ορίστηκε ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους, Πάτρα και Νικολαΐδη.

Η γενική είσοδος στο γήπεδο έχει οριστεί στα 10 ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP) και θα υπάρχει πώληση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.