noodles volos banner

"Υστερήσαμε στη δημιουργία ευκαιριών"

Δεν εξέφρασε παράπονα για την προσπάθεια των παικτών του ο Νίκος Παντέλης, αλλά τόνισε ότι δεν κάνουν αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου: "Ένα άσχημο αποτέλεσμα, το δεύτερο συνεχόμενο. Δεν θα πω ότι έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο όψεις. Στην αμυντική λειτουργία ήμασταν φιλότιμοι και καλοί, αλλά υστερήσαμε στη δημιουργία ευκαιριών. Κι όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις αυτά που από την αρχή της προετοιμασίας δουλεύουμε, τότε δικαίως έρχεται η ήττα.

Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Όταν έχουμε την μπάλα ενώ δείχνουμε διάθεση, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Σπάνια δουλέψαμε στο πλάτος του γηπέδου όπως είχαμε πει και σε μια στιγμή αδράνειες και με την κλάση του Περόνε, δεχθήκαμε το γκολ. Στο τελευταίο 20άλεπτο υπήρχε άναρχο παιχνίδι ,παίξαμε με τέσσερις επιθετικούς, αλλά απειλήσαμε μόνο με στημένες φάσεις. Εκτός από μια φάση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πινάρες, δεν γίναμε επικίνδυνοι επιθετικά.

Θα σκύψουμε το κεφάλι, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους γιατί το αξίζει. Το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποκτάει σημασία τελικού. Συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Ηρακλή για τη νίκη του".