noodles volos banner

Στο μπλοκάκι του Αναστασίου ο Μέζα

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στη στήλη Πληροφοριοδότης στην Ώρα για Σπορ, μετά το ματς του Κυπέλλου στον Βόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναθηναϊκό, στον προπονητή των πρασίνων έκανε εντύπωση από τη βολιώτικη ομάδα ο Χεσούς Μέζα και γι’ αυτό έκτοτε ο Βενεζουελάνος βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπό παρακολούθηση από το τμήμα scouting της αθηναϊκής ομάδας.

 

 

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μπορεί να απέχουμε 2,5 μήνες από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο σε όλες τις γειτονιές της Super League, λίγο έως πολύ, έχουν ορθάνοιχτα τα αυτιά και τα μάτια τους.

 Όχι απλά και μόνο για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν στο προσεχές χειμερινό παζάρι, αλλά και για παίκτες οι οποίοι χρήζουν ιδιαίτερης μελέτης και scouting report, που ξεφεύγει από τα στενά χρονικά όρια των χειμερινών μεταγραφών. 

 Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες εν όψει Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν κυκλώνουν κι ονόματα παικτών οι οποίοι - υπό προϋποθέσεις -  θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν από το επόμενο καλοκαίρι και μετά, έχοντας κάνει μέχρι τότε το απαραίτητο homework και βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητές τους.

 Μια τέτοια περίπτωση ακούει στο όνομα Χεσούς Μανουέλ Μέζα Μορένο του Ολυμπιακού Βόλου. Και για να έρθουμε στο «ψητό» της ιστορίας, ο Χεσούς Μέζα - σύμφωνα με πηγές της στήλης από τα νερά του Παγασητικού - «γυάλισε» στον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο μήνα στο ΕΑΚ Βόλου.

 Κι από τότε, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και το τμήμα σκάουτινγκ των «πρασίνων» φροντίζουν να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του Χέσους Μέζα με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο...»