noodles volos banner

Χωρίς Κιόσε, αλλά με αισιοδοξία ο Απόλλων στον Βόλο

Υπό βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα 1926 για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό Βόλου (24/10, ΕΑΚ Βόλου, 16:00, τηλεοπτική μετάδοση ΟΤΕ Sport 4).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κρίστι Κιόσε.

Είναι οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος.

Ομιλία Ζαπρόπουλου

Στους παίκτες μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννης Ζαπρόπουλος. Τόνισε ότι η διοίκηση τους εμπιστεύεται πλήρως, πιστεύει στις δυνατότητες τους και στηρίζει πλήρως την προσπάθεια που καταβάλουν από την πρώτη στιγμή.

Ο κ. Ζαπρόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι με εμφανίσεις όπως αυτή στον αγώνα με τον Πιερικό θα έρθουν νίκες και βαθμοί, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα του Βόλου.