noodles volos banner

Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Αλκαζάρ

Στο «Αλκαζάρ» ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League όπου για τον Βόρειο όμιλο η ΑΕΛ υποδέχεται τον Πιερικό (Παρασκευή 31/10, 20.30 OTE Sport 4). Οι «βυσσινί» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα μετά το πρώτο τρίποντο της σεζόν απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στοχεύει σε ανάλογη συνέχεια.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες θα υποδεχτεί την Παρασκευή (31/10) τον Πιερικό η Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Ο προπονητής των «βυσσινί», Κώστας Παναγόπουλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα. Οι γνωστές απουσίες, είναι αυτές των ανέτοιμων Σουάνη και Αναστασάκο, ενώ εκτός παραμένει σταθερά ο Φορνέρ. Όπως είναι φυσικό, εκτός βρίσκεται και ο τιμωρημένος Ντερνίς. Στα θετικά, είναι η επιστροφή του Περίκο στην αποστολή καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Το θετικό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο Πιερικός στο «Αλκαζάρ» όπου θα φιλοξενηθεί από τη Λάρισα. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και θα προσπαθήσει να την πληγώσει καθώς ο σύλλογος της Κατερίνης δεν έχει άλλα περιθώρια. Στην προσπάθειά του αυτή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κρουσταλέλη, Κοντούλη, Κόιτς και Καρατάσιο που έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Παρασκευής (31/10).