noodles volos banner

Τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς

Σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης και πρωταθλήματος μπήκαν από τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι που προετοιμάζονται την έξοδο στην Κατερίνη. Εκεί ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει το πρώτο του διπλό απέναντι στον Πιερικό. Το να διατηρήσει το αήττητο για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν φτάνει... Θέλει οπωσδήποτε να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην κορυφή κι αυτός είναι ο αποκλειστικός στόχος της Βολιώτικης ομάδας για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Football League, ώστε να παραταχθεί και με άλλη ψυχολογία στο μεγάλο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία στη συνέχεια.

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση με ένα δύσκολο πρόγραμμα που περιλαμβάνει δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.  Σε αυτό που συγκεντρώνονται αυτή την εβδομάδα είναι το πρώτο με τον Πιερικό, που παρουσιάζει αν μη τι άλλο δυσκολίες, αλλά είναι και στα μέτρα τους για την πρώτη νίκη μακριά από το ΕΑΚ.  Στο παιχνίδι αυτό θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ερυθρόλευκης ομάδας, ο Γιώργος Κούτσης και αυτό από μόνο του αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός και να ξεκινήσει ιδανικά ο νέος προπονητής τις υποχρεώσεις του. 

Πάντως ο Πιερικός που μέχρι στιγμής έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς, θέλει πόντους στην έδρα του για να μην «μπλέξει» με τις τελευταίες θέσεις...

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει την τρίτη του νίκη στο πρώτο από τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, ώστε να μπορέσει τουλάχιστον να ποντάρει σε τέσσερις βαθμούς από τα παιχνίδια με Πιερικό και Λαμία. Αμέσως μετά το ματς με τον Πιερικό, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι στιγμής, Λαμίας.