noodles volos banner

Κούτσης: «Πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε πάρα πολύ»

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κούτσης, ετοιμάζεται για το δικό του ντεμπούτο στον ερυθρόλευκο πάγκο. Ο 41χρονος τεχνικός ξεκινά από τα… δύσκολα και από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, με Πιερικό και Λαμία.

Μιλώντας στο magnesiasports για την πρώτη «μάχη» αυτή με τον Πιερικό, τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει όλα εκείνα τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο που θα αποδεικνύει ότι το θέλει πάρα πολύ.

«Όλες οι ομάδες παίζουν για να κερδίζουν. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Όλα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και αυτό με τον Πιερικού είναι δύσκολο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι,

σοβαροί, να τρέξουμε, να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλουμε πάρα πολύ και να βάλουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει στις μονομαχίες μας. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στην Κατερίνη. Αν εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω, τότε πιστεύω ότι θα πάει καλά το παιχνίδι για εμάς».

Για την ομάδα του Πιερικού: «Είναι μία ομάδα που αγωνίζεται τρέχει, προσπαθεί και θεωρώ έχει ένα καλό σύνολο. Θα παίξει για να διεκδικήσει το παιχνίδι».

Για το αν η δική του ομάδα θα παραταχθεί διαφορετική στο δικό του ντεμπούτο: «Δεν ξέρω αν η ομάδα θα είναι διαφορετική, αλλά αυτό που βλέπω στις προπονήσεις, είναι ότι σιγά, σιγά τα παιδιά προσπαθούν να μπουν σε αυτά που ζητάμε». 

 

Last modified onThursday, 27 November 2014 09:17