noodles volos banner

Πέρασε από την έδρα του Αλίμου η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, κατακτώντας στην Καισαριανή απέναντι στον Άλιμο την 4η εκτός έδρας νίκη (1-0). Ο Ματθαίος Μαρουκάκης ήταν πάλι ο εκτελεστής για την Παναχαϊκή και στο 56ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε την ιδανική προσπάθεια του Στεργίδη από την δεξιά πλευρά και έστειλε την μπάλα με διαγώνιο σουτ στα δίχτυα του Αλίμου.Η αχαϊκή ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, κρατούσε τους ποδοσφαιριστές της τυπικά γηπεδούχου μακριά από την περιοχή της και δεν άφησε πολλά περιθώρια με σωστή αμυντική τακτική. Από την άλλη πλευρά, ο Άλιμος προσπάθησε να έχει σωστές αντιδράσεις και να κρατήσει για ακόμη ένα ματς το μηδέν στην άμυνα του και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό εκτός από την φάση του Στεργίδη που έφερε το γκολ.

Συνθέσεις:
ΑΛΙΜΟΣ: Βλάχος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (60' Γούλας), Βιγιαφάνε, Νικολόπουλος, Κουμπαρούλης (60' Σταύρου), Καραμέρης, Παντελής (83' Δωροβίνης), Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Σαγανάς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Στεργίδης (90'+4' Τσώνης), Άλλα, Ασίγκμπα, Κάργας, Πλέγας (63' Σκερλετίδης), Γκαντιάγκα, Πατινιώτης (85' Χούσα), Μπαλού, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.

flnews.gr