noodles volos banner

Δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ο Ολυμπιακός

 

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια στο ποδόσφαιρο, αλλά στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου όμως, φανερώνουν μία μεγάλη αδυναμία. Οι ερυθρόλευκοι μόνο σε δύο παιχνίδι στη φετινή Football League έχουν καταφέρει να κρατήσουν το «0» στο παθητικό τους. Ακόμη και στο Αιγίνιο, εκεί που έδειχναν να έχουν το έλεγχο του ματς και την ψυχολογία με το μέρος τους, ενώ βρίσκονταν με δύο γκολ διαφορά μπροστά στο σκορ, από μία λάθος εκτίμηση, έγινε το 2-1 με αποτέλεσμα οι τρεις βαθμοί να έρθουν με άγχος μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 12 γκολ σε εννιά παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του Βορείου Ομίλου, μετά από αυτή της Αναγέννησης Καρδίτσας… Μάλιστα τα περισσότερα γκολ τα έχει δεχτεί στην έδρα του επτά στον αριθμό, ενώ από το ΕΑΚ έχει συλλέξει έναν βαθμό λιγότερο απ’ ότι μακριά από αυτό.

Επιθετικά οι ερυθρόλευκοι είναι παραγωγικοί, αφού διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου, με επίσης 12 τέρματα στο ενεργητικό τους.  Μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ των Βολιωτών είναι ο Διαμαντόπουλος με τέσσερα τέρματα, τρία μετρά ο Κούτσι, από δύο έχουν πετύχει Μπιτάνγκ και Μακρυδημήτρης και από ένα Νικολιάς και Θέος. 

 

Last modified onFriday, 19 December 2014 09:20