noodles volos banner

Ήττα για τη Λάρισα στις Σέρρες

Σπουδαία νίκη πήρε ο Εθνικός Σερρών, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Λάρισας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Πινδώνη στο 26’, αλλά μετά το ημίωρο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μαρίνου. Στο 60’ ο Μερεσιώτης έγραψε το 2-1, με τους Σερραίους να χάνουν πολλές ευκαιρίες ως το φινάλε.

Δυνατά ξεκίνησε η Λάρισα το παιχνίδι, με τον Γκούρτσα στο 4’ να πιάνει την κεφαλιά με τον Κραβαρίτη να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού. Η υπεροχή των «βυσσινί» επιβραβεύτηκε στο 26’, όταν το σουτ του Μπλέντι αποκρούστηκε από αμυντικούς πάνω στη γραμμή και ο Πινδώνης με σουτ έγραψε το 0-1. Ο Εθνικός επιχείρησε να ισορροπήσει και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρίνου με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Τσουβαλτσίδη ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και είχαν καλές ευκαιρίες, όπως το σουτ του Τσιλούλη στο 50’, που έδιωξε ο Δεληζήσης πάνω στη γραμμή. Στο 60’ οι Σερραίοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους, καθώς ο Μερεσιώτης συνδυάστηκε ωραία με τον Πλαβούκο και ο πρώτος με σουτ έγραψε το 2-1. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, με τον Αποστολίδη να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις σε σουτ των Πλαβούκου και Νατσέφσκι.

Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Τσιλούλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Κουκόλης, Μαρίνου (86’ Κωφοκώτσιος), Ναστέφσκι (90+3’ Νικολίτσας)

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Απoστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτετσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (54’ Περίκο), Πινδώνης, Μπλέντι (52’ Σουάνης), Μπιλά (38’ Τσιλιγκίρης), Γκούρτσας