noodles volos banner

Το παιχνίδι «παίζεται» ακόμα για τον Ολυμπιακό…

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν για τους ερυθρόλευκους, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με περισσότερη διάθεση και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ και φυσικά το παιχνίδι παίζεται ακόμα… Τρεις βαθμούς διαφορά έχει από Λάρισα και Ζάκυνθο που μοιράζονται την τρίτη θέση. Παράλληλα, μπορεί η Λαμία να είναι στους έντεκα βαθμούς μπροστά και να παρουσιάζεται ως φαβορί πλέον, όμως στη Βολιώτικη ομάδα γνωρίζουν καλά πώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει από τον πρώτο γύρο. Άλλωστε το δικό τους παράδειγμα με την περσινή «αυτοκτονία» και τη χαμένη άνοδο, τους δείχνει ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συνεχίσουν να παλεύουν και να διεκδικούν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήδη κοιτούν για την ενίσχυση της ομάδας, που θα έχει να κάνει με όλες τις γραμμές. Μετά την αποχώρηση του Πινάρες άλλωστε, λείπει ένας ποδοσφαιριστής «κολώνα» στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ και αμυντικά η ομάδα δείχνει να παρουσιάζει δυσκολίες. Στην επίθεση, όσο ο Κούτσι δεν βρίσκει τον καλό του εαυτό, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά, η ομάδα δείχνει να χρειάζεται έναν ακόμη σέντερ φορ. Θα αδειάσει όμως πρώτα θέση για να έρθει η μεταγραφή; Αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρών επίσημα, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν.