noodles volos banner

Έρχεται ξεκαθάρισμα…

 

Ξεκαθάρισμα έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου κυρίως μετά τα Χριστούγεννα. Ο Γιώργος Κούτσης έχει ήδη αποφασίσει για τους παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν και για την ενίσχυση της ομάδας. Ηδη ο νεαρός τεχνικός δοκίμασε δύο ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δεν του έκαναν. Οι ερυθρόλευκοι δεν αναμένεται να κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας και θέλουν τα μεταγραφικά τους αποκτήματα να ανταποκρίνονται πλήρως στα κριτήρια που θέτουν, αλλά και να ταιριάζουν στην ομάδα και στη φιλοσοφία της.

Ο Ολυμπιακός έκανε το ρεπό του, χωρίς να έχει πολλές βαθμολογικές «απώλειες» με δεδομένο το γεγονός ότι διατηρήθηκε στους τρεις πόντους από τα πλέι οφ. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πώς με τρεις-τέσσερις κινήσεις, το ρόστερ θα είναι κάτι περισσότερο από πλήρες για να μπορέσει να διεκδικήσει στη συνέχεια και στο δεύτερο γύρο μία εκ των τριών πρώτων θέσεων του Βορείου Ομίλου της Football League.

Προς το παρών όμως είναι προσεκτικοί και δεν βιάζονται να επιλέξουν. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μετά τα Χριστούγεννα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα και εξελίξεις για το ρόστερ της ομάδας.  

 

Last modified onTuesday, 23 December 2014 09:17