noodles volos banner

Έτοιμος για το διπλό στις Σέρρες

Έτοιμος για το μεγάλο διπλό, απέναντι στον προτελευταίο Εθνικό Σερρών, που θα του χαρίσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου, θα του εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League και θα διώξει το άγχος ενόψει του Θεσσαλικού ντέρμπι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι στις 15.00 στις Σέρρες αντιμετωπίζουν την ομάδα του ήδη υποβιβασμένου Εθνικού, που παίζει όμως για το γόητρο και θέλει να κάνει τη ζημιά. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζήτησε σοβαρότητα και πειθαρχία από τους παίκτες του για να μη βρεθούν θύματα κάποιας δυσάρεστης έκπληξης, που θα περιπλέξει την κατάσταση στη βαθμολογία.

Τρεις απουσίες για τον Ολυμπιακό

Τρεις παίκτες εκτίουν ποινές στο ματς με τον Εθνικό Σερρών και συγκεκριμένα οι Γιαλούσης, Μπιτάνγκ και Κυζιρίδης. Αντίθετα επιστρέφουν για το τεχνικό τιμ, οι Νικολιάς, Ρόκας και Ζέρης που εξέτισαν και θα είναι όπως όλα δείχνουν και στην ενδεκάδα.

Οι  ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών είναι οι εξής: Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Μπουτζίκος, Θέος, Ρίζος, Ζέρης, Κασμερίδης, Νικολιάς, Καρράς, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κεσίδης, Ιντζίδης

Χωρίς δύο και προπόνηση, αλλά με βίντεο ο Εθνικός

Ο Εθνικός Σερρών δεν έκανε προπόνηση την Παρασκευή αλλά είδε βίντεο με τους αγώνες των ερυθρολεύκων. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Χρήστος Κουκόλης που πλέον δεν υπολογίζεται, ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα προπονείται με την Κ20 και οι τραυματίες Σωτήρης Κωνσταντινίδης και Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κραβαρίτης, Γούπος, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Τσιλούλης, Κρεββατάς, Κωφοκώτσιος, Δούμτσιος, Νικολίτσας, Κορνελάτος, Παναγιωτίδης, Κρουσταλέλης, Δέντσας, Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ανδρέου