noodles volos banner

Ρόκας: «Ακόμη καλύτεροι στα πλέι οφ»

 

Την αισιοδοξία του οτι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί ακόμη καλύτερος στα πλέι οφ της Football League, εξέφρασε ο Στάθης Ρόκας. Ο έμπειρος μέσος μίλησε για τα πλέι οφ και την ομάδα του στο Sportfm Μαγνησίας και ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για τον Ολυμπιακό, θα ήταν μια νίκη στη Ριζούπολη, αφού μετά ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή στο Βόλο. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή μπορεί να κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια των πλέι οφ και για το στόχο που έχει θέσει η ομάδα».
Για το αν επηρέασε η διακοπή των τριών εβδομάδων: «Η διακοπή αυτή θα έχει επηρεάσει σίγουρα όλες τις ομάδες και τις βγάζει λίγο ρυθμού. Εμείς αυτό το διάστημα δουλέψαμε με τον προπονητή μας σε συγκεκριμένους τομείς, που χρειάζονταν η ομάδα να διορθώσει κάποια στοιχεία και πιστεύω πως θα παρουσιάστουμε πολύ δυνατοί στα πλέι οφ. Πιστεύω οτι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».
Για το τι  άλλαξε ο Ελευθερόπουλος αφού ήρθε στην ομάδα: «Ουσιαστικά γίναμε πιο ομάδα και δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα. Ξέρει ο καθένας ποδοσφαιριστής τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν λέω οτι έφταιγαν οι προηγούμενοι προπονητές. Η ομάδα ήταν άλλωστε καινούργια και θα έπρεπε οι παίκτες να «δέσουμε» μεταξύ μας».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι δίπλα μας στο γήπεδο. Θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για μας και θα μας δώσει την ώθηση να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Από την πλερυά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε, έτσι ώστε στο τέλος όλοι μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι. Όσο θέλουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να κερδίζει η ομάδα, άλλο τόσο θέλουμε κι εμείς».

 

Last modified onFriday, 24 April 2015 09:39