noodles volos banner

Εξελίξεις από… βδομάδα

 

Θα περάσει και το δημοψήφισμα και μετά αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου και την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Η Βολιώτικη ομάδα ακόμη μια φορά βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και μπροστά σε αδιέξοδο, αλλά αυτή τη φορά, έτσι όπως είναι τα πράγματα γενικότερα στη χώρα και με την αβεβαιότητα που επικρατεί φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση, αλλά και χρήματα να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League. Οι όποιες εξελίξεις πάντως μετατίθενται από Δευτέρα και μετά το δημοψήφισμα την ώρα που οι προσφυγές έχουν φτάσει τις δέκα…

Παράλληλα υπάρχει ακόμη άλυτο το θέμα του Τικάο, που αποτελεί κι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις από τη στιγμή, που η ΠΑΕ δεν ξέρει αν θα έχει συν 300.000 ευρώ στα χρέη της, βάσει της απόφασης του CAS που πήρε αναβολή.

Όλα μαύρα δείχνουν στη Βολιώτικη ομάδα και όλα δείχνουν ότι οδηγείται σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης δεν μπορούν να ανταποκριθούν όπως έχουν δηλώσει για ακόμη μία σεζόν στα έξοδα της ομάδας και έτσι λύση δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλον.

 

 

Last modified onFriday, 03 July 2015 10:32