noodles volos banner

Διορία 3 ημερών για δήλωση συμμετοχής

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής, η Football League επικύρωσε τη βαθμολογία των play off. ΑΕΚ και Ηρακλής, συνεπώς, είναι πλέον και τυπικά στη Superleague. Ακολούθησε γενική συνέλευση και εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης του προσεχούς πρωταθλήματος. Θέλοντας και μη η διοργανώτρια αρχή θα περιμένει το συμβούλιο της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου. Αξιοσημείωτο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague, η Football League θα ζητήσει από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, δίνοντάς τους διορία 72 ωρών.
Αν δεν το κάνουν, τότε δεν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Football League της σεζόν 2015-2016. Αν πάλι το κάνουν δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό. Τα μέλη της κατηγορίας έλεγαν την Παρασκευή ότι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα γίνει με μάξιμουμ 20 ομάδες, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρώσεις και να διεξαχθεί με λιγότερες.